Oud-PSV-voorzitter Harry van Raaij overleden
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-PSV-voorzitter Harry van Raaij overleden © Videostill

Nieuwsoverzicht | PSV clubicoon overleden - Vegan streaker moet de cel in

Een clubicoon is niet meer. Harry van Raaij is op 84-jarige leeftijd overleden. Uit de voetbalwereld stromen de reacties op het overlijden binnen. Het aantal coronabesmettingen in Nederland daalt verder, maar in Brabant is een lichte stijging te zien. En Peter Janssen uit Vught, ook wel bekend als de vegan streaker, moet de cel in voor brandstichting bij een eendenslachterij.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Nieuwsoverzicht | Gegevens van burgers gestolen uit auto agente - Pretparken uren eerder open voor Brabantse ‘pretparkgekkies’
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Gegevens van burgers gestolen uit auto agente - Pretparken uren eerder open voor Brabantse ‘pretpark­gek­kies’

  Een 85-jarige man uit Bergen op Zoom sloeg zijn ex-vrouw tientallen keren met een rijzweep. Het OM wil dat de man 5,5 jaar de cel in gaat. In de achtertuin van een woning in Tilburg werd een verbrand lichaam van een vrouw gevonden. Na urenlang politieonderzoek bleek dat er geen sprake van een misdrijf was. En in Eindhoven werd ingebroken in de auto van een studente van de politieacademie. Daarbij werden persoonsgegevens van burgers gestolen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.