Een grote brand bij een oude kippenslachterij in Hedel zorgde onder meer voor grote rookwolken boven Den Bosch. Vier brandweerteams rukten uit om de brand te blussen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een grote brand bij een oude kippenslachterij in Hedel zorgde onder meer voor grote rookwolken boven Den Bosch. Vier brandweerteams rukten uit om de brand te blussen. © Ricardo Smit

Nieuwsoverzicht | Oude kippenslachterij afgebrand in Hedel - Postbezorger aangevallen door hond

De brandweer uit Hedel, Kerkdriel, Zaltbommel en Gameren rukten zondagmiddag uit voor een grote brand bij een oude kippenslachterij in Hedel. Volgens gegevens van het Kadaster is het pand van fruithandel De Groot Fresh Group. En het KNMI geeft code geel af voor onder meer de Brabantse wegen. Zondagavond en -nacht wordt gladheid verwacht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.

  1. Zaterdag tóch weer lekker winkelen? Ondernemers staan te popelen en omzeilen nu al de coronaregels
    PREMIUM

    Zaterdag tóch weer lekker winkelen? Onderne­mers staan te popelen en omzeilen nu al de coronare­gels

    OSS/TILBURG - Een nieuwe fiets uitproberen? Mag niet, gebeurt wel. Buiten kleding uitstallen? Mag niet, gebeurt wel. Klanten binnen laten snuffelen? Mag niet, gebeurt wel. Veel winkeliers zijn het kotsbeu dat zij dicht moeten zijn, geen steun ontvangen en ondertussen Kruidvat en de supermarkten wel ‘hun’ producten mogen verkopen. Daarom willen er veel vanaf zaterdag weer gewoon opengaan.