Het omstreden testevenement 538 Oranjedag in Breda gaat niet door. De gemeente Breda heeft besloten geen vergunning te verlenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het omstreden testevenement 538 Oranjedag in Breda gaat niet door. De gemeente Breda heeft besloten geen vergunning te verlenen. © videostill

Nieuwsoverzicht | Omstreden 538 Oranjedag van de baan - PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden

Het omstreden testevenement 538 Oranjedag in Breda gaat niet door. De gemeente Breda heeft besloten geen vergunning te verlenen. De druk op de burgemeester Depla nam de afgelopen dagen zwaar toe. En Willy van der Kuijlen, de belangrijkste PSV’er uit de geschiedenis van de club, is maandagochtend overleden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag. 

 1. Nieuwsoverzicht | Massaal de grens over om te tanken - Pleegde Wim S. echt elf moorden?
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Massaal de grens over om te tanken - Pleegde Wim S. echt elf moorden?

  Wie is Wim S.? De inmiddels overleden Brabander beweerde ooit elf vrouwen te hebben vermoord. Dat zou hem de grootste seriemoordenaar van Nederland maken. De politie gaat onderzoek doen naar een van zijn mogelijke slachtoffers, Tanja Groen. Waar de politie ook onderzoek naar doet: de wereld die schuilgaat achter enorme illegale sigarettenfabrieken in onze provincie. Ondertussen trekken wij met z'n allen naar België om daar goedkopere benzine te halen. Lees dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 1. Floor ruilt haar kleren met kledingkettingruil: 'Het is echt heel erg leuk'
  Play

  Floor ruilt haar kleren met kledingket­ting­ruil: 'Het is echt heel erg leuk'

 2. Rouwstoet in Gaza na luchtaanvallen van Israël
  Play

  Rouwstoet in Gaza na luchtaan­val­len van Israël