Graafwerkzaamheden op het Bretagnehof in Eindhoven, naar verluidt omdat een buurman stroom nodig heeft voor het mijnen van Bitcoins.
Volledig scherm
PREMIUM
Graafwerkzaamheden op het Bretagnehof in Eindhoven, naar verluidt omdat een buurman stroom nodig heeft voor het mijnen van Bitcoins. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Nieuwsoverzicht | Miljoenen views voor Boos-aflevering over The Voice - Overlast in straat door buurman die Bitcoins delft

De aflevering van Boos over The Voice of Holland is donderdag miljoenen keren bekeken. Verschillende vrouwen doen in de aflevering hun verhaal over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het RTL-programma. Verder houdt de Belgische recherche er rekening mee dat de 4-jarige Dean al in België om het leven is gebracht. En in Eindhoven is een straat opengebroken omdat één huis extra stroomkabels nodig heeft. De bewoner zou Bitcoins ‘delven’. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.

  1. Brabanders moeten minder water verbruiken, bespaarcampagne van start
    PREMIUM

    Brabanders moeten minder water verbruiken, bespaarcam­pag­ne van start

    Het lijkt normaal: dat in Brabant 2,5 miljoen huishoudens en bedrijven schoon drinkwater krijgen. Maar zo vanzelfsprekend is het niet. Ons watersysteem is namelijk ‘uit balans’, meldt leverancier Brabant Water. Met een campagne die maandag van start is gegaan in Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, legt het waterbedrijf een belangrijke taak voor het herstel bij de burger: bewuster en vooral mínder water verbruiken.