In het Oosterhoutse uitgaansgebied werd in het kader van de toegang met corona-pas een QR-check gedaan waarna men een polsbandje kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Oosterhoutse uitgaansgebied werd in het kader van de toegang met corona-pas een QR-check gedaan waarna men een polsbandje kreeg. © Pix4Profs / Johan Wouters

Nieuwsoverzicht | Kinderoppas nog drie maanden in voorarrest - Patiënte gaat arts te lijf omdat fles drank wordt afgepakt

De kinderoppas uit Limburg die zeven kleine meisjes zou hebben misbruikt en de medeverdachte in deze schokkende zaak blijven voorlopig nog achter de tralies. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.  

  1. Bredase diehard San Marino-supporter heeft tienduizenden volgers: 'Ik blijf de ploeg tot aan mijn dood volgen’
    PREMIUM

    Bredase diehard San Marino-supporter heeft tienduizen­den volgers: 'Ik blijf de ploeg tot aan mijn dood volgen’

    De grootste supporter van het nationale elftal van San Marino? Die woont in Breda en is RKC-fan. Martijn Bastianen (26) beheert een fanaccount dat bijna net zo groot is als het inwoneraantal van de dwergstaat. Een gesprek over ‘pure paniek’ om VPN-verbindingen, de San Marinese Jhonny van Beukering en geblokkeerd worden op Twitter: ,,Het volgen van San Marino is hoe je het leven moet leiden.”