Adinda Schrijvers kwam tot haar teleurstelling niet in aanmerking voor de wijkrechtbank, omdat VGZ dit afwees.
Volledig scherm
PREMIUM
Adinda Schrijvers kwam tot haar teleurstelling niet in aanmerking voor de wijkrechtbank, omdat VGZ dit afwees. © Kees Martens/DCI Media

Nieuwsoverzicht | Eva (13) kreeg op haar derde een donorhart - Torenhoge rekening na niet openen van post

De rekening van zorgverzekeraar VGZ liep voor de Eindhovense Adinda op van 385 euro naar 2200 euro. Dat kwam doordat ze haar post niet durfde te openen. Verder vormen speedboten en jetski's steeds vaker een gevaar op de Bossche wateren. En honderdduizenden huishoudens blijken geld te verdienen aan de energiecrisis met zonnepanelen of een langjarig contract met oude prijzen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.

  1. Nieuwsoverzicht | Politie rijdt ‘kidnapbus’ klem - Verstuurd vakantiekaartje duikt na 42 jaar weer op
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Politie rijdt ‘kidnapbus’ klem - Verstuurd vakantie­kaart­je duikt na 42 jaar weer op

    In Eindhoven is woensdagavond een bestelbus klemgereden die aan de binnenkant volledig bekleed was met plastic. Het busje was speciaal ingericht voor onderwereldklusjes. Verder is het opsteken van een sigaret in het grootste deel van de Efteling binnenkort verboden. Alleen in speciale rookzones mag dan nog worden gerookt. En zorginstelling Lunet heeft gehandicapte cliënten jarenlang onterecht fysiotherapie onthouden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.