In Wouwse Plantage wordt geschokt gereageerd op het nieuws over zware criminelen die hun rivalen hebben gemarteld in geprepareerde zeecontainers in het dorp.
Volledig scherm
PREMIUM
In Wouwse Plantage wordt geschokt gereageerd op het nieuws over zware criminelen die hun rivalen hebben gemarteld in geprepareerde zeecontainers in het dorp. © Majda Ouhajji

Nieuwsoverzicht | Buren ‘martelcontainers’ geschokt - Echtpaar zwaargewond na aanrijding door dronken doorrijder

Brabants nieuws van zaterdagIn Wouwse Plantage is zaterdag geschokt gereageerd op het nieuws over zware criminelen die hun rivalen hebben gemarteld in geprepareerde zeecontainers in het dorp. In Tilburg is een grote voorraad lachgas ontdekt en in Heeswijk-Dinther is een fietsend echtpaar zwaargewond geraakt bij een ongeval. Dit en meer lees je in het Brabants nieuwsoverzicht van zaterdag.

  1. Zomerfoto's: Lekker rollebollen op het Franse platteland
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Lekker rollebol­len op het Franse platteland

    Deze week is Judith Buckens unaniem verkozen tot weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Haar kinderen Juulke, Jibbe en Sil zien veel graanrollen liggen langs de route naar hun vakantieadres in Frankrijk. Tijdens een stop om te overnachten in Vivion bij Le Mans zien ze hun kans schoon om op een van de rollen te klimmen en even te poseren. Iedereen is al helemaal in vakantiestemming. En daarom een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Judith!