Een 65-jarige bestuurder uit Eindhoven van een busje is woensdagochtend rond 07.00 uur overleden bij een ongeluk langs de afrit van de A67 bij Eersel.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 65-jarige bestuurder uit Eindhoven van een busje is woensdagochtend rond 07.00 uur overleden bij een ongeluk langs de afrit van de A67 bij Eersel. © Fotopersburo Bert Jansen / Rico Vogels

Nieuwsoverzicht | Bestuurder onwel en overleden op afrit snelweg - Aanhouding voor drugsdumping met enorme natuurschade

Een 65-jarige bestuurder uit Eindhoven werd woensdagochtend onwel achter het stuur, botste tegen een boom en overleed op de A67 bij Eersel. Daarnaast was het met ruim 1000 kilometer file woensdag de drukste avondspits van het jaar. Verder heeft PSV een trucje bedacht om Cody Gakpo langer in Eindhoven te houden. En de tijd van negatieve rentes lijkt voorbij. Wat betekent dat voor ons spaargeld? Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.