Volledig scherm
© REUTERS

Nieuws lezen via WhatsApp? Ontvang het laatste nieuws via de WhatsApp-service van BN DeStem

Nieuws van BN DeStem dat je écht niet mag missen, kun je nu ook via WhatsApp ontvangen. Ook delen we bijzondere foto's en videofragmenten, zodat je op de hoogte blijft van wat er speelt.

De redactie kiest de meest opvallende, veelbesproken, grappige of 'trending' verhalen voor je uit. Wil je ook berichten ontvangen? WhatsApp dan BN AAN naar 06-10141812. Let op: je ontvangt geen bevestiging, maar bent dan wel aangemeld. Deze service is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden.

Tips
We zijn erg benieuwd naar je feedback, die je natuurlijk via WhatsApp aan ons kunt sturen. Nieuwstips kun je ook op deze manier doorgeven aan onze redactie.

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, stuur STOP. We gebruiken je nummer alleen voor het versturen van artikelen; je ontvangt geen reclame.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.