Volledig scherm
© screenshot

Nieuw voor BN DeStem-abonnees: Topics

Vandaag begint BN DeStem een nieuwe service aan alle abonnees: Topics. Zij kunnen daarmee op hun smartphone, tablet of computer eenvoudig alles lezen wat hen interesseert uit dertien verschillende Nederlandse en Belgische kranten en websites.

Gebruikers van Topics geven zelf de onderwerpen aan die hun belangstelling hebben. De redactie van Topics zet ze elke dag voor hen klaar. Grasduinen in verhalen van de Volkskrant of Trouw? Voorkeur voor boeiende interviews of alleen een selectie van goed nieuws? Het kan allemaal op bndestem.nl/topics.

BN DeSTem brengt Topics als een exclusieve service om abonnees te helpen sneller en gemakkelijker artikelen te vinden die voor hen belangrijk zijn. Die verhalen komen uit de Volkskrant, Trouw, het Parool, Het Laatste Nieuws, De Morgen en uit een reeks regionale dagbladen zoals BN DeStem. Topics is gratis bij het abonnement op de krant. Topics is niet los verkrijgbaar.

BN DeStem wil abonnees op deze manier zo veel mogelijk waarde voor hun geld geven. Dit kan omdat BN DeStem als onderdeel van de Persgroep met veel kranten samenwerkt. Abonnees krijgen voortaan BN DeStem met een flinke plus: net zoveel verhalen uit de andere kranten als zij zelf willen.