Volledig scherm
Logo van Het nieuws uit Brabant © De Persgroep

Nieuw op Google Assistant en jouw podcast: in 2 minuten op de hoogte met Het nieuws uit Brabant

luister hier‘s Ochtends vroeg is het soms haasten, rennen en vliegen. Zoek daarin maar eens tijd om snel het nieuws te lezen. Voor wie vroeg op de ochtend toch op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws, hebben we iets bedacht: een gesproken nieuwsbulletin op je mobiel en slimme speaker. 

We zetten elke ochtend op 07.00 uur het belangrijkste nieuws uit Brabant voor je op een rij. Daarbij kijken we ook naar wat verder op de dag belangrijk wordt. In twee minuten tijd ben je helemaal bij en kun je weer meepraten op je werk of op het schoolplein. 

Je vraagt het nieuws op via je favoriete podcastapp, bijvoorbeeld in die van Apple of via Spotify. Wie een slimme speaker in huis heeft met Google Assistant, kan het bulletin instellen als standaard nieuwsbron. Dat kan door onder Diensten te klikken op Nieuws, en vervolgens Het nieuws uit Brabant te selecteren. Ook kun je ons nieuws afspelen door te zeggen: ‘Hey Google, speel Het nieuws uit Brabant'. 

Ook via Whatsapp

Wie geabonneerd is op onze Whatsappservice, kan al een tijdje luisteren naar onze bulletins. Als je je aanmeldt voor deze service, krijg je elke ochtend om 07.00 uur van ons een appje met het bulletin. Daarnaast sturen we je gedurende de dag nog een paar belangrijke of interessante berichten. Aanmelden doe je door BN AAN te appen naar 06-10141812. Hier lees je meer over onze Whatsapp-service. 

Beluister hier het nieuwsbulletin van vandaag. 

  1. Feestfilmpje met Snollebollekes in de prijzen bij wielergala UCI

    Feestfilm­pje met Snollebol­le­kes in de prijzen bij wielergala UCI

    GUILIN - Het filmpje werd al ruim anderhalf miljoen keer bekeken door wielerliefhebbers: een massa aan wielerfans springend en dansend op ‘Links Rechts’ van Snollebollekes op de Col du Latauret tijdens de afgelopen Tour de France. En het filmpje is nu ook nog eens in de prijzen gevallen, want de internationale wielerbond UCI eerde de video met de Buzz Video of the Year Award tijdens het wielergala in het Chinese Guilin.