Volledig scherm
Nieky Holzken in gevecht in Jakarta © DUX CARVAJAL

Nieky Holzken heeft een dak(kapel) boven zijn hoofd en Sylvie Meis moet iets kwijt

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Een cadeautje voor zijn fans in Azië noemt hij het; Hardwell blikt terug op zijn nummer met de Taiwanese popzangeres Jolin Tsai. 

Wist je dat Leo Alkemade de helft van een leuk presentatieduo is? Opvallend detail: ‘Godslastering is bespreekbaar, maar heeft niet onze voorkeur’. Wij fronzen onze wenkbrauwen eventjes...

Zo super duper zacht zijn ze. En dan hebben we het natuurlijk over de benen van Sylvie Meis. Als we haar gesponsorde bericht op Instagram mogen geloven tenminste.

En gesponsord of niet, Nieky Holzken heeft op zijn nieuwe huis in Helmond een nieuw dakkapel. Hoe nieuw! Euh, nice!

Eshter Verhoef heeft de afgelopen tijd gegeven, gestreden en geschreven. Nu mag ze het eindelijk van de daken schreeuwen: ZE HEEFT EEN NIEUW BOEK!!

Zondag betekent voor Rico Verhoeven eigenlijk maar één ding: bokshandschoenen aan de kant, playstation controller in de hand.

In huize De Buisonjé is de zondag iets minder ontspannend. Daar wordt gewoon keihard gewerkt vandaag. Net zoals iedere andere dag van de week.