Een tijdelijke geluidswal in Tilburg voor festival Woo Hah! in de hoop om de geluidsoverlast van het festival terug te dringen.
Volledig scherm
Een tijdelijke geluidswal in Tilburg voor festival Woo Hah! in de hoop om de geluidsoverlast van het festival terug te dringen. © Joost Goutziers

Nationale Geluidshinderdag: 3615 klachten van geluidsoverlast in 2017

Voor wie het nog niet wist, 28 maart 2018 is Nationale Geluidshinderdag, in het leven geroepen door de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG). In 2017 meldden 3615 mensen zich bij de provincie met een klacht over geluidsoverlast, maar die cijfers zeggen niet alles over hoe groot het probleem is.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Unsolved Mysteries in Brabant: 7 spraakmakende onopgeloste zaken
    PREMIUM

    Unsolved Mysteries in Brabant: 7 spraakma­ken­de onopgelos­te zaken

    Waargebeurde misdaadzaken zijn een ontzettend populair onderwerp voor televisieseries, podcasts en boeken. Netflix speelde afgelopen week in op die trend door een oude Amerikaanse tv-serie nieuw leven in te blazen: Unsolved Mysteries is sinds 1 juli te zien op de streamingdienst en is nu al ontzettend populair onder kijkers. Ook in Noord-Brabant zijn veel moorden, vermissingen en andere misdaadzaken na jaren nog steeds onopgelost.