Volledig scherm
Ter illustratie. © Getty Images

Na regen komt zonneschijn: temperatuur stijgt donderdag tot 20 graden

BREDA - Werd het land afgelopen dagen geteisterd door veel regenbuien, belooft de temperatuur aankomende donderdag de 20 graden aan te tikken. En dat is hoog, want een gemiddelde middagtemperatuur voor deze tijd van het jaar is 13 graden.

Woensdag wordt het in grote delen van het land 15 tot 17 graden. In Noord-Brabant en Limburg kan het 18 tot 19 graden worden, meldt Weeronline. Op donderdag is het nog iets warmer met op veel plekken temperaturen van 17 tot 19 graden. In Noord-Brabant en Limburg wordt het dan 20 graden. Op de Wadden blijft de temperatuur met 15 tot 16 graden iets achter.

Ook op vrijdag en zaterdag kan er met temperaturen van 15 tot 17 graden nog genoten worden van zacht weer. Vanaf zondag wordt het beduidend koeler. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.