Het lijkt een dag als alle andere bij de hoofdvestiging van Vion in Boxtel, ook al wordt de vleesverwerker op andere locaties hard geraakt door het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Het lijkt een dag als alle andere bij de hoofdvestiging van Vion in Boxtel, ook al wordt de vleesverwerker op andere locaties hard geraakt door het coronavirus. © Paul Driessen

Na corona-uitbraken in slachthuizen rijst de vraag: hoe veilig is het bij vleesverwerker Vion in Boxtel?

BOXTEL - Het coronavirus zit vleesverwerker Vion danig dwars. Nadat tientallen medewerkers besmet raakten, sloot het bedrijf al slachthuizen in Groenlo en het Duitse Bad Bramstedt. Het roept de vraag op hoe veilig de hoofdlocatie in Boxtel is. Politici en veiligheidsmensen in Brabant willen antwoord.

  1. Zomerfoto's: Lekker rollebollen op het Franse platteland
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Lekker rollebol­len op het Franse platteland

    Deze week is Judith Buckens unaniem verkozen tot weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Haar kinderen Juulke, Jibbe en Sil zien veel graanrollen liggen langs de route naar hun vakantieadres in Frankrijk. Tijdens een stop om te overnachten in Vivion bij Le Mans zien ze hun kans schoon om op een van de rollen te klimmen en even te poseren. Iedereen is al helemaal in vakantiestemming. En daarom een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Judith!