Volledig scherm
MVG en zijn dochtertje. © Instagram Michael van Gerwen

MVG blijft lekker thuis met zijn dochtertje en een jarige Fran Sol houdt de moed erin in het ziekenhuis

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Wat is het toch ook een fantast, hè. Komiek Hans Teeuwen deelt zijn volgers op Instagram mede dat hij derde is geworden bij een Patty Brard look-a-like contest. ,,In de bikinironde viel het doek.” De troostprijs heeft hij hier in zijn handen.

Het ziet er misschien uit als een eenzame plek, maar Rico Verhoeven voelt in de ring dat zijn team, familie en fans bij hem zijn. Hij is dankbaar.

Oude bekenden tegenkomen: dat is natuurlijk altijd leuk. Zeker als je samen twee Olympische Spelen hebt meegemaakt. Ranomi kwam vandaag atleet Gregory Sedoc tegen in het zwembad.

Wauw! Maar liefst een miljoen streams. Dat is niet niks. Trots deelt Duncan Laurence dan ook de nieuwste cijfers van zijn hit Arcade. Gefeliciteerd Duncan!

Dat ook Frans Bauer deze krant leest, is wel duidelijk na deze uitspraak. ,,Barney op tv, Barney in de krant, Barney op de radio.” Voor de zanger is dat nog niet alles. Hij komt het dartswonder zelfs tegen op de weg. Op een vrachtwagen zelfs.

Die andere darter, Brabander Michael van Gerwen, bleef vandaag gewoon lekker thuis. Hij werd rustig wakker met dochterlief. Wat lief! Toch kan hij wel een bakkie koffie gebruiken, geeft hij aan. Hopelijk heeft hij gesmaakt.

Een opgeluchte Fran Sol, want de operatie aan zijn schouder is geslaagd. Wel een beetje sneu dat hij op zijn 27e verjaardag in het ziekenhuis ligt, maar hij is wel blij met alle bemoedigende berichtjes die hij heeft gekregen. Maar toch, echt erom lachen kan hij niet.

  1. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

    Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

    HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.
  2. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.