Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen

Motorrijder omgekomen na aanrijding met bromfiets

VELDHOVEN - Een motorrijder is zondagavond om het leven gekomen toen hij rond 18.55 uur onderuit ging op de Meerhovendreef in Veldhoven.

 1. Zaterdag tóch weer lekker winkelen? Ondernemers staan te popelen en omzeilen nu al de coronaregels
  PREMIUM

  Zaterdag tóch weer lekker winkelen? Onderne­mers staan te popelen en omzeilen nu al de coronare­gels

  OSS/TILBURG - Een nieuwe fiets uitproberen? Mag niet, gebeurt wel. Buiten kleding uitstallen? Mag niet, gebeurt wel. Klanten binnen laten snuffelen? Mag niet, gebeurt wel. Veel winkeliers zijn het kotsbeu dat zij dicht moeten zijn, geen steun ontvangen en ondertussen Kruidvat en de supermarkten wel ‘hun’ producten mogen verkopen. Daarom willen er veel vanaf zaterdag weer gewoon opengaan.
 2. Nieuwsoverzicht | Woede nadat terrassen moeten wijken voor nieuwe fietsenstalling - Kabinet versoepelt coronaregels
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Woede nadat terrassen moeten wijken voor nieuwe fietsen­stal­ling - Kabinet versoepelt coronare­gels

  Nederland gaat de harde lockdown vanaf zaterdag loslaten. Het hoger onderwijs gaat weer open, sporten en naar de kapper gaan kan weer en winkelen op afspraak mag. Ander nieuws: de man die uit een jeugdgevangenis in Breda ontsnapte en woensdag in België werd doodgeschoten, is de 21-jarige Kenneth B. Verder blijkt dat een aantal terrassen van horecazaken in Eindhoven moet wijken voor de komst van een nieuwe ondergrondse fietsenstalling. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.