Volledig scherm
© Thinkstock

Mooi weer leidt tot drukte op A58 richting Zeeland

BRABANT - Het is druk op de A58 richting Zeeland. Op verschillende punten moesten automobilisten die richting de Zeeuwse kust rijden rekening houden met vertragingen.

Bij Rilland staat ter hoogte van afrit Kapelle 9 kilometer file. Dit zorgt voor een vertraging van een kwartier. Tussen Bergen op Zoom-Zuid en Rilland moesten automobilisten rekening houden met 13 minuten vertragingen. 

Rustiger

Richting het einde van de middag wordt het rustiger op de weg. De ergste drukte lijkt gepasseerd. De files in de richting van Bergen op Zoom zijn nagenoeg allemaal opgelost. Op het hoogtepunt stond er tussen knooppunt Markiezaat en afrit Kruiningen zo'n 7 kilometer file. 

Tussen Tilburg en Breda stond ter hoogte van Tilburg-Reeshof en Ulvenhout zo'n zeven kilometer stilstaand verkeer. Dit zorgde voor een vertraging van ongeveer 12 minuten, maar ook deze file is inmiddels opgelost. 

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.