Volledig scherm
Archieffoto: Onderwijsgala. © RENE SCHOTANUS

Moedig je favoriete leraar, lerares of conciërge aan in de tweede ronde

Leraar van het JaarBREDA - Wie wordt de leraar, lerares of conciërge van het jaar in 2019? Op woensdag 5 juni wordt bekend wie de winnaars zijn tijdens het Onderwijsgala. Tot die tijd kunnen de finalisten aangemoedigd worden via onze Facebook-ronde.

In het basisonderwijs zijn de finalisten Elisa Wiegerink van KBS Jacinta in Breda, Rick Trommelen van De Toermalijn in Halsteren, Amy van Opstal van De Bolster in Gilze, Tim van de Luijtgaarden (nutsbasisschool Teteringen) en Bas Driesprong van St. Jozef in Rijen. Hier kun je stemmen op de finalisten van het basisonderwijs.

In het voortgezet onderwijs gaat het om Chaimae Faqir van Tessenderlandt in Breda, Rob Goossens van Graaf Engelbrecht in Breda en Roos Joosten van het Moller Lyceum in Bergen op Zoom. Hier kun je stemmen op de finalisten van het voortgezet onderwijs.

De drie conciërges die gaan strijden om de titel zijn Stephan van Ginneken van KSE in Etten-Leur, Gertjan Traas van ‘t Rijks in Bergen op Zoom en Erik van Campen van St. Joseph in Breda. Hier kun je stemmen op de conciërges die zijn doorgedrongen tot de finale

De Facebook-ronde is bedoeld als aanmoediging. Een vakjury bepaalt woensdag 5 juni wie de winnaars zijn.

Volg de Leraar van het Jaarverkiezing via de app van BN DeStem. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Beelden van de finale van 2018:

  1. Treinen in Brabant gaan langzamer rijden: ‘Kansloze proef, dit draait het vervoer de nek om’
    PREMIUM

    Treinen in Brabant gaan langzamer rijden: ‘Kansloze proef, dit draait het vervoer de nek om’

    DEN BOSCH - De proef die binnenkort start met langzamer rijdende treinen op het spoortraject door en langs Boxtel, Den Bosch en Zaltbommel lijkt bij voorbaat al kansloos. Zowel goederenvervoerders als omwonenden van het spoor zijn zeer sceptisch. ,,De proef is een wassen neus”, zeggen omwonenden. ,,Langzamer rijden draait het spoorgoederenvervoer de nek om”, aldus vervoerders.