Sanne Schiks en haar dochter Eva
Volledig scherm
PREMIUM
Sanne Schiks en haar dochter Eva © Sanne Schiks

Met een oude DAF-bus van Helmond naar Portugal: ‘We komen alleen nog terug voor familiebezoek’

HELMOND - Een vastomlijnd plan hebben ze niet. Over ruim een maand vertrekken Sanne Schiks, haar man Cor en dochter Eva (5) in een omgebouwde DAF-bus uit 1976 voorgoed naar Portugal. ,,Er is meer in het leven dan werken voor je hypotheek.”

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Nieuwsoverzicht | Criminelen stelen buitenspiegels van Tesla's - Najaarsgolf corona begonnen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Criminelen stelen buitenspie­gels van Tesla's - Najaars­golf corona begonnen

  Buitenspiegels van Tesla zijn op de zwarte markt goud geld waard en dat merken bezitters van deze auto. Afgelopen weekend kreeg de Eindhovense politie meer dan twintig aangiftes van diefstal. Het kabinet trekt extra geld uit om de hoge energierekening van burgers te dempen. En volgens het RIVM is de najaarsgolf van het coronavirus nu echt begonnen. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.