Volledig scherm
Frans gaat rappen © ANP Kippa

MC Franske Bauer gaat rappen en Olcay zit op stoffige rotsen

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit is nou iets waar wij niet op kunnen wachten. Frans Bauer, vriend van de show, komt binnenkort met een duet met rapper Maradonnie. 

Prinses Amalia is vandaag 16 jaar geworden en dat is ook een beetje een feestdag voor royalty-watcher Marc van der Linden. En hij is onder de indruk van de prinses: ,,Ze is duidelijk klaar voor de toekomst, dat straalt deze schoonheid ook uit. Van harte!”

Je verwacht het niet: DJ La Fuente op Instagram op de foto met een auto. Samen met Jay Jay Boske reed hij in een fraaie Rolls Royce.

En wat zou Tim Haars daar in zijn ooghoek zien? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

Olcay Gulsen zit lekker op wat stoffige rotsen met haar metallic-look. Maar waar? We gokken erop dat dit niet in Waalwijk is, maar we sluiten aan de andere kant ook weer niks uit.

Een tijd geleden kreeg de hond van Johan Vlemmix puppy's. Fantastisch nieuws natuurlijk en nu staat ‘opa’ Johan op de foto met een van zijn pups. Hoe noem je dan zo'n hond? Een kleinhond?

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?