Frans gaat rappen
Volledig scherm
Frans gaat rappen © ANP Kippa

MC Franske Bauer gaat rappen en Olcay zit op stoffige rotsen

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit is nou iets waar wij niet op kunnen wachten. Frans Bauer, vriend van de show, komt binnenkort met een duet met rapper Maradonnie. 

Prinses Amalia is vandaag 16 jaar geworden en dat is ook een beetje een feestdag voor royalty-watcher Marc van der Linden. En hij is onder de indruk van de prinses: ,,Ze is duidelijk klaar voor de toekomst, dat straalt deze schoonheid ook uit. Van harte!”

Je verwacht het niet: DJ La Fuente op Instagram op de foto met een auto. Samen met Jay Jay Boske reed hij in een fraaie Rolls Royce.

En wat zou Tim Haars daar in zijn ooghoek zien? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

Olcay Gulsen zit lekker op wat stoffige rotsen met haar metallic-look. Maar waar? We gokken erop dat dit niet in Waalwijk is, maar we sluiten aan de andere kant ook weer niks uit.

Een tijd geleden kreeg de hond van Johan Vlemmix puppy's. Fantastisch nieuws natuurlijk en nu staat ‘opa’ Johan op de foto met een van zijn pups. Hoe noem je dan zo'n hond? Een kleinhond?

  1. Syrische arts Feisal ziet mensen sterven aan corona, maar mag niet helpen: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’
    PREMIUM

    Syrische arts Feisal ziet mensen sterven aan corona, maar mag niet helpen: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’

    HEESCH - ,,Het is pijnlijk om dagelijks in het nieuws te zien hoeveel mensen sterven door corona, terwijl ik mijn stethoscoop niet mag gebruiken om hun pijn te verlichten.” Feisal Abou (59) werkte meer dan twintig jaar als arts in Syrië en wil dolgraag iets terugdoen voor het land dat hem in Heesch een veilige haven bood. Na weken van strijden ziet hij nu een lichtpuntje om als buitenlandse arts aan de slag te mogen in de coronacrisis.