Volledig scherm
2019 Raymond Poulidor (links) met rechts naast hem schoonzoon Adri en zijn kleinzoons David en Mathieu van de Poel (rechts) © Twitter David Van der Poel

Mathieu van der Poel plaatst emotionele foto met zijn overleden opa Poulidor en Kluun vindt zijn verloren tweelingbroer

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Mathieu van der Poel plaatste een bijzondere foto van hem met zijn wijlen opa Raymond Poulidor. Hij is op 83-jarige leeftijd overleden. De Fransman lag al sinds oktober in het ziekenhuis vanwege oververmoeidheid. Poulidor is ook de opa van Mathieu en David van der Poel.

e

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer is weer begonnen! Dit keer komt Art Rooijakkers over de vloer bij Simon Keijzer en diens vrouw en krijgt hij een tour over Ibiza van niemand minder dan Sergio Herman. Genoeg om je aan te verlekkeren dus. We zijn benieuwd! 

Haar kledinglijn is verleden tijd en dat geeft weer ruimte voor iets nieuws. Olcay Gulsen heeft de afgelopen negen maanden hard gewerkt aan een beautylijn met make-up. Op 17 november 17.11 uur om precies te zijn wordt het merk gelanceerd. Niet geheel toevallig is dat ook de tijd dat haar zusje Dolshe is geboren. 

Ach, kijk nou wat een knapperds. Marathonzwemmer Maarten van der Weijden is vandaag 7 jaar getrouwd met zijn Daisy. Zijn steun en toeverlaat. Gefeliciteerd jullie!

Is dit wat ze noemen a brother from another mother? Kluun is op de première van de nieuwe show van acteur Kasper van Kooten en inderdaad: ze lijken verdomd veel op elkaar. Wie is nou wie eigenlijk?