Een Eindhovenaar laadde keer op keer zijn boodschappentas vol pakken koffie. De winkeldiefstallen kosten met drie jaar cel.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Eindhovenaar laadde keer op keer zijn boodschappentas vol pakken koffie. De winkeldiefstallen kosten met drie jaar cel. © Michel van Bergen

Man (52) die met armen vol pakken koffie winkels uitliep krijgt drie jaar cel

DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie wilde een Eindhovenaar twee jaar laten behandelen in een speciaal veelplegerstraject, maar voor de rechtbank was dat schip al gevaren. Gezien zijn enorme strafblad stuurt ze een Eindhovenaar drie jaar naar de cel voor winkeldiefstallen. Hoe sloeg ook toe in West-Brabant.

  1. Drie jaar lang opgebouwde spanning barstte los op ’t Priense Swaree
    PREMIUM

    Drie jaar lang opgebouwde spanning barstte los op ’t Priense Swaree

    ROOSENDAAL - Gek genoeg hoor je in het dagelijkse leven nog nauwelijks het woord ‘corona’; we hebben de pandemie maar vlug achter ons willen laten. Maar de wonden in de carnavalsharten zijn nog niet geheeld. Dit wordt immers de eerste carnaval sinds 2020 dat weer compleet is. In Roosendaal betekent dat, dat we aftrappen met het evenement van het jaar ‘’t Priense Swaree’. De Priens zelf heeft er in ieder geval weer zin in: ,,Ik laat me weer verrassen dit jaar!”