De schuilhut in Hulsel, waar één van de aanrandingen plaatsvond.
Volledig scherm
De schuilhut in Hulsel, waar één van de aanrandingen plaatsvond. © ED / Judith Everse

Man (35) uit Diessen bekent aanranden van twee meiden in de Kempen en pogingen tot aanranding

DIESSEN - De 35-jarige man die donderdagochtend werd aangehouden op verdenking van twee aanrandingen en twee pogingen daartoe in de Kempen, heeft die aanrandingen bekend. Dat laat een woordvoerder van het openbaar ministerie vrijdag weten.

De man meldde zich donderdagochtend zelf bij het politiebureau in Eersel. De man heeft toegegeven dat hij twee meiden van 13 en 18 jaar in Hulsel en Casteren heeft aangerand. Ook gaf hij toe dat hij achter twee andere vrouwen is aangereden in Reusel en Bladel, aldus de persofficier. ,,Dat heeft hij ook toegegeven, maar dat leverde geen strafbaar feit op.” De man blijft nog minimaal twee weken vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Den Bosch vrijdag besloten.

  1. De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’
    PREMIUM

    De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’

    DEN BOSCH/TILBURG - Veel meer stops en nóg meer pakketjes. Nu bijna iedereen thuis is, wordt er meer online gewinkeld dan ooit. Pakketbezorgers draaien overuren en de Belangenvereniging Pakket Distributie bereidt een rechtszaak voor tegen PostNL. Want die kan via advertenties de bezorgers wel bedanken, maar dat maakt ze nog geen goede opdrachtgever, klinkt het. Of zoals de Bossche bezorger Bas Masselink zegt; ,,Als wij steeds harder moeten werken, horen we toch meer te verdienen. Of ben ik nou gek?”