Restaurant Doloris' Rooftop in Tilburg. Gaan horecaondernemers straks iedere klant om hun coronatoegangsbewijs vragen? En wat doe je als iemand er geen heeft? Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Doloris' Rooftop in Tilburg. Gaan horecaondernemers straks iedere klant om hun coronatoegangsbewijs vragen? En wat doe je als iemand er geen heeft? Foto ter illustratie. © Dolph Cantrijn

Mag iemand zonder toegangsbewijs je café straks niet meer in? ‘Weer gebombardeerd tot ordehandhaver’

Wat doe je als iemand geen coronatoegangsbewijs heeft? Wijs je hem of haar de deur van je café of ga je de confrontatie uit de weg? Het is een dilemma waar horecaondernemers, en bovenal hun personeel, snel mee te maken krijgen. ,,Wilt u de zaak verlaten? Dat is nogal wat...”

  1. Nieuwsoverzicht | Verbijstering na fataal steekincident - Tatoeëerders vrezen kleurloze plaatjes
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Verbijste­ring na fataal steekinci­dent - Tatoeëer­ders vrezen kleurloze plaatjes

    In de straat in Den Bosch waar de 20-jarige Anouk den Dekker werd doodgestoken heerst maandag verslagenheid. De sporen zijn nog duidelijk te zien. Verder blijkt de verdachte chauffeur die zaterdag een 31-jarige man in Oosterhout doodreed een bekende van het slachtoffer te zijn. Ook kijkt John de Bever terug op zijn deelname aan Expeditie Robinson. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.