Volledig scherm
Maarten van der Weijden bij zijn wereldrecordpoging © Marcel van Dorst

Maarten van der Weijden blikt terug op een bijzonder weekend en sterren eren Kobe Bryant

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. Iedere maandag blikken we terug op het weekend van onze sterren.

Ze brengt graag wat ‘joy’ in het leven en geniet er met volle teugen van dat mensen naar haar lachen. Alhoewel haar muts wat anders zegt....alles goed Sylvia Hoeks?

Hij probeerde afgelopen weekend het record 24 uur zwemmen te verbreken maar moest helaas de poging staken na 18 uur. Desalniettemin werd het zwemmen een stuk makkelijker gemaakt dankzij zijn lieve gezin dat hem aanmoedigde. Maarten van der Weijden is hen eeuwig dankbaar.

Steven Brunswijk voelde zich dit weekend als Bond, James Bond. En zo stelt hij zichzelf ook voor.

Herstellende van een ernstige polsblessure zit Twan van Gendt gelukkig weer op de fiets. Hij zal hard moeten trainen en herstellen om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Gelukkig vond hij ergens een mooi plekje om een fiets neer te zetten en voorzichtig te beginnen.

Het raakt Mariska Bauer dat al haar vrienden en familie haar recht vanuit hun computer, smartphone of tablet feliciteren en daar gaat ze van stralen natuurlijk! Ze had een heerlijke verjaardag afgelopen weekend.

De dochter van Nieky Holzken zit nu ook voortaan op Instagram en dat vindt papa leuk. Dus roept hij iedereen op om zijn Willisha te volgen.

Expeditie Robinson-winnaar Hugo Kennis heeft een fijn en gezellig gezin waar hij een heerlijk weekend mee had zo te zien. Iets met paardrijden?

Raymond van de Klundert bezocht dit weekend weer eens zijn oude school in Tilburg. Een bijzonder uitstapje voor de schrijver.

Afgelopen weekend stierf NBA-basketballer Kobe Bryant na een vreselijke helikopter-crash. Dat grijpt een aantal bekende Brabanders en sporters aan.