Volledig scherm

Maandagochtendfiles in West-Brabant opgelost

De files die maandagochtend West-Brabant teisterden zijn opgelost. Dat blijkt uit het overzicht van de ANWB. 

Wie eerder op de dag weg moest met de auto liep grote kans in een file terecht te komen. Op veel plaatsen in West-Brabant was het stilstaan of (zeer) langzaam rijden.  

In totaal stond in Nederland maandagmorgen vroeg tot meer dan de 700 kilometer file, veroorzaakt door een combinatie van ongevallen en reguliere ochtenddrukte. 

A16

Op de A16 stond een lange file van Breda tot aan de Moerdijkbrug. Dat zorgde eveneens voor forse vertraging op de aansluitende snelwegen A17 vanuit Roosendaal en de A59 vanuit de richting Oosterhout. 

A27

De A27 stond vast over bijna het gehele stuk van Raamsdonksveer tot aan Gorinchem. 

E19

Verkeer dat vanuit Breda richting Antwerpen moest, werd maandagochtend geadviseerd via Bergen op Zoom te rijden. Een ongeval bij Brecht zorgde ervoor dat op de E19 een lange file stond. 

Er was door de aanrijding slechts één rijstrook beschikbaar. 

Daarom werd automobilisten geadviseerd naar het westen te rijden en daar via de A4 richting Antwerpen te rijden. 

Volledig scherm
© Thinkstock

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement