Volledig scherm
Luc Nilis in zijn hoogtijdagen bij PSV. © Rene Manders

Luc Nilis een jaartje ouder en de wijze woorden van Rico Verhoeven

Brabant BytesBRABANT BYTES | Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

De wijze woorden van Rico Verhoeven. Die mogen in de Brabant Bytes natuurlijk niet ontbreken.

Een dag niet gepost is een dag niet geleefd. Vrijdag trad Frans Bauer op in het Openluchttheater Cabri Soest. En helemaal des Frans’: hij heeft weer genoten.

De Ligue 1, de hoogste voetbalafdeling in Frankrijk, is ten einde. Vrijdag trok voormalig PSV'er Memphis Depay zijn wondersloffen nog eens aan. De international van Oranje speelde de wedstrijd uit en zorgde mede met een assist op de openingstreffer van Maxwel Cornet dat de spelers van Olympique Lyon als winnaars van het veld stapten: 2-3. De ploeg van trainer Bruno Génèsio is daarmee verzekerd van een ticket voor de voorronde van de Champions League. 

Luc Nilis is jarig. De Belg, ook wel bekend als Lucky Luc, is zaterdag 52 jaar geworden. Daar staat PSV, waar Nilis zes seizoenen actief was, graag bij stil.

Berry van Aerle blikt terug op 25 mei 1988: de dag dat PSV de Europacup 1 won. Alweer 31 jaar geleden.