Loslopende hond verscheurt konijntje in middenberm van drukke weg in Oss

videoOSS - Een loslopende hond heeft donderdag aan het begin van de avond een konijntje gevangen en verorberd. Dat gebeurde op de middenberm van de Julianasingel in Oss. 

,,Hij is het dier tussen de rijbanen aan het opeten‘’, analyseert wijkagent Gertjan op Instagram, terwijl hij met zijn mobiel filmt hoe de hond het konijn in stukken probeert te scheuren. 

Links en rechts razen ondertussen auto's langs. Om te voorkomen dat de hond de weg op rende en zou worden gegrepen door een auto, parkeerden agenten hun auto vlakbij. 

Politiecollega's van de hondenbrigade hebben het dier uiteindelijk gevangen. De wijkagent van Oss-Zuid meldde iets later op de avond dat het dier weer veilig bij zijn baasje is. 

Volledig scherm
De hond probeert het konijntje te verscheuren op de middenberm van de Julianasingel in Oss. © Instagram / Wijkagent Gertjan
  1. Podcast | Deel 5 van ‘Operatie Market Garden door de ogen van een Eindhovenaar’: Het Eindhovensch Dagblad verschijnt weer!

    Podcast | Deel 5 van ‘Operatie Market Garden door de ogen van een Eindho­venaar’: Het Eindho­vensch Dagblad verschijnt weer!

    EINDHOVEN - De eerste krant! Het Eindhovensch Dagblad - door de Duitsers verboden in 1941 - is voor het eerst weer verschenen op 22 september. ‘Er stond nog niet veel in, maar het deed je toch goed!’ Op 23 september begint het te regenen. Een strop voor de Engelsen, die goed vliegweer nodig hebben om door te kunnen stoten naar Arnhem. Beluister hier deel 5 van onze podcast.