Volledig scherm
Ranomi Kromowidjojo © EPA

Leren zwemmen van Ranomi en overweegt Lilian Marijnissen een andere carrière?

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Van wie kun je beter zwemles krijgen dan van de enige echte Ranomi Kromowidjojo? Van niemand natuurlijk. Dat moet zij ook gedacht hebben en dus gaat ze een zwemclinic geven in Eindhoven.

Een foto die is geplaatst door null (@ranomikromo) op

Wat doe je als het slecht weer is en je in Birmingham bent? Dan vraag je natuurlijk even aan al je volgers vanuit een lift waar je naar toe kunt. Gwen van Poorten is in ieder geval lekker warm aangekleed dus ze is zo te zien overal op voorbereid.

Een foto die is geplaatst door null (@gwenvanpoorten) op

Een carrièreswitch voor Lilian Marijnissen? Wie weet. Ze mocht het in ieder geval een keertje proberen vanochtend bij Goedemorgen Nederland van WNL.

Een foto die is geplaatst door null (@marijnissenlilian) op

Een foto die is geplaatst door null (@marijnissenlilian) op

Ze zijn heel subtiel, hij showt ze iets minder subtiel. Wat vinden we van de ‘plakplaatjes’ van Giel de Winter?

Een foto die is geplaatst door null (@giel) op

Het is weer maandag en dus kunnen we weer rekenen op een tip van Tanja Jess hoe we onze strakke lijven zo strak kunnen houden! Vandaag de achterdijbeenspieren.

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op