Volledig scherm
Ranomi Kromowidjojo © EPA

Leren zwemmen van Ranomi en overweegt Lilian Marijnissen een andere carrière?

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Van wie kun je beter zwemles krijgen dan van de enige echte Ranomi Kromowidjojo? Van niemand natuurlijk. Dat moet zij ook gedacht hebben en dus gaat ze een zwemclinic geven in Eindhoven.

Wat doe je als het slecht weer is en je in Birmingham bent? Dan vraag je natuurlijk even aan al je volgers vanuit een lift waar je naar toe kunt. Gwen van Poorten is in ieder geval lekker warm aangekleed dus ze is zo te zien overal op voorbereid.

Een carrièreswitch voor Lilian Marijnissen? Wie weet. Ze mocht het in ieder geval een keertje proberen vanochtend bij Goedemorgen Nederland van WNL.

Ze zijn heel subtiel, hij showt ze iets minder subtiel. Wat vinden we van de ‘plakplaatjes’ van Giel de Winter?

Het is weer maandag en dus kunnen we weer rekenen op een tip van Tanja Jess hoe we onze strakke lijven zo strak kunnen houden! Vandaag de achterdijbeenspieren.

  1. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

    Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

    HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.