Volledig scherm
De kinderen schreeuwen zich schor tijdens het Onderwijsgala van BN DeStem als ze hun favoriete kandidaat aanmoedigen. © RENE SCHOTANUS

Laatste stemdag voor verkiezing Leraar van het Jaar 2019 West-Brabant

Leraar van het JaarTientallen leerkrachten en conciërges werden de afgelopen weken aangedragen voor de verkiezing Leraar van het Jaar 2019 van BN DeStem. Vanaf nu kan er gestemd worden op de genomineerden uit West-Brabant.

De finaledag is op woensdag 5 juni tijdens het Onderwijsgala op het Graaf Engelbrecht in Breda. In de finale komen vijf docenten uit het basisonderwijs, drie docenten uit het voortgezet onderwijs en drie conciërges. Zij zullen dan strijden om de bekers en de eer.

Volg de Leraar van het Jaarverkiezing via de app van BN DeStem. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Scroll naar beneden om te kunnen stemmen voor leerkrachten in het basisonderwijs, in  het voortgezet onderwijs en op de conciërges.

Klik hieronder om te stemmen op jouw favoriete leraar of lerares in het basisonderwijs.

Klik hier om te stemmen op jouw favoriete leraar of lerares in het voortgezet onderwijs.

Klik hier om te stemmen op jouw favoriete conciërge.

Beelden van de verkiezing vorig jaar:

 1. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

  Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

  HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.
 2. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

  Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

  VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.
 3. Boxtel heeft de eerste Duncan-baby: ‘Vanochtend twijfelden we niet langer’

  Boxtel heeft de eerste Duncan-ba­by: ‘Vanochtend twijfelden we niet langer’

  DEN BOSCH/BOXTEL - Als de vliezen breken tijdens de eerste halve finale en je eerste kindje vervolgens geboren wordt op de dag van de finale van het Eurovisie Songfestival, kan het bijna niet anders dan dat de naam Duncan blijft hangen. Kersverse ouders Janske en Martijn van Dinther uit Boxtel besloten dan ook snel na de winst van Duncan Laurence, om hun pasgeborene om te dopen tot Hank Duncan Lucas van Dinther. ,,Maar we zijn geen mega-songfestival fans hoor!”