Volledig scherm
© ANP

La Place opent restaurant A58 Gilze en Rijen

GILZE EN RIJEN - Horecaketen La Place opent op donderdag 26 oktober de nieuwe vestiging van het selfservicerestaurant aan de A58 in Gilze en Rijen. De vestiging beslaat de helft van het voormalige Van der Valk wegrestaurant, waarin Burger King en SubWay al enkele maanden gevestigd zijn.

In het restaurant gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren in een breed aanbod van salade en sandwich tot pizza en wokgerechten. De vestiging biedt ruimte aan 202 gasten en heeft buiten plaatsen voor 109 bezoekers.  Het restaurant  is een soort marktplein  met open keuken en diverse kramen waar gerechten vers bereid worden door 25 werknemers. 

Manager Jori van Warmenhoven  van La Place Gilze en Rijen vertelt dat het restaurant ruim van opzet is met een huiselijke stijl. ,,We hebben banken, stoelen, lange tafels en een open haard. Voor de zakelijke bezoeker zijn werkplekken ingericht en er is gratis wifi.''

Dagvers

La Place bestaat 30 jaar. De succesvolle formule met dagverse en natuurlijke producten was vooral bekend van V&D. Na het faillissement van de warenhuisketen heeft Jumbo Groep de formule begin 2016 overgenomen. La Place heeft een vijftigtal vestigingen in Nederland, maar is ook aanwezig in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement