Volledig scherm
Diskjockey La Fuente.

La Fuente gaat hard en Nieky Holzken heeft een loodgieter nodig

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Mari van de Ven snapt het. Het is zondag, dus tijd voor smokey eye. Niet bij hemzelf though. 

Voor wie het nog niet wist: dj La Fuente gaat hard. Zowel qua ticketverkoop als in dure auto's. 

WERK! Nieky Holzken is op zoek naar een loodgieter voor zijn nieuwe huis in Helmond. Met spoed. Er moet veel gebeuren. Zo snel mogelijk. Help. 

Nog vijf weken en dan staat Rico Verhoeven in de ring tegenover Badr Hari. Je ziet aan zijn blik dat de tijd begint de dringen. Dus even naar huis, en dan snel terug om te trainen maat. 

Pierre van Hooijdonk was gisteravond aanwezig bij de wedstrijd tussen Noord-Ierland en het Nederlands elftal. Het lukte de oranje-heren om zich te plaatsen voor het EK en dat zorgde voor lachende gezichten bij het NOS-trio dat over de pot mocht babbelen.

Je zou het niet zeggen maar Gwen van Poorten is alweer 30 jaar oud. Ze vierde dat vannacht met een supergezellig feestje. Waar anderen nogal met de leeftijdsgrens van dertig kunnen zitten, noemt Gwen het ‘zo vet’. 

Schrijver Kluun bezoekt vandaag een van de vele intochten van de Sint. Laten we voor hem hopen dat het allemaal gemoedelijk verloopt.

Een griepje. Het kan de besten overkomen. Vandaag heeft Frans Bauer het te pakken. Hij mist daardoor helaas een leuke dag. Beterschap Frans!

  1. Een roedel sledehonden is zo snel als de zwakste hond
    PREMIUM
    Honden

    Een roedel sledehon­den is zo snel als de zwakste hond

    GILZE - De hond is door de eeuwen heen de oudste en meest trouwe metgezel van de mens. In de achtste aflevering van deze serie over de rol van de viervoeter in ons dagelijks leven aandacht voor de sledehond. Een sledehondenwedstrijd met karren rond de bossen van Gilze. De regionale vereniging Mushing for All Holland ziet dit als het beste alternatief bij gebrek aan sneeuw. Maar straks reizen ze af naar koudere oorden.