Volledig scherm
DJ La Fuente wast zijn auto. © Instagram DJ La Fuente

La Fuente als Karate Kid en Van der Linden spot eendjes op vakantie

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Viva Las Vegas!

Tiësto zit niet stil. Terwijl Nederland op één oor lag, stond hij voor een stampvolle zaal in Las Vegas. Het publiek geniet, maar hijzelf ook! 

Karate Kid La Fuente

'Wax on, wax off.' Zo leerde mister Miyagi de Karate Kid, nou ja, karate dus. DJ La Fuente heeft in ieder geval het eerste deel van de film gezien, wat ook deze 'Karate Kid' wast een auto.

Geen uitleg of excuses

'Soms gaat het gewoon niet en vandaag was zo'n dag', aldus Michael van Gerwen. Hij ging hard onderuit tegen O'Conner. Het werd maar liefst 6-1 voor de Ier. Via Twitter laat hij weten dat hij na zijn korte pauze weer klaar is voor 'business'. 

Sylvie op een bruiloft

Zaterdag kondigde Sylvie Meis het al aan; ze was op weg naar een bruiloft. Zaterdagavond was het dan zover en ze heeft onwaarschijnlijk een onuitwisbare indruk nagelaten, gezien de foto.

Prachtige plaatjes en eendjesvoeren met Marc

Marc van der Linden geniet van een heerlijke vakantie in Slovenië en ook zijn fans kunnen meegenieten. Hij deelt een paar prachtige plaatjes van het land. Oh en er zijn eendjes en 'forelletjes' die niet goed samen gaan.