Volledig scherm
Archieffoto © ANP

Klaas Dijkhoff moet lachen en Frans Bauer verklapt geheim aan fans

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nasrdin Dchar heeft een goede reden om trots te zijn. De Steenbergse acteur speelt in de misdaadserie Mocro Maffia en die serie is genomineerd voor een Gouden Kalf. Dchar zegt dankbaar te zijn dat hij ‘onderdeel mag zijn van deze prachtige serie’.

Roxanne Bertels was te vinden op het circuit van Zolder. ‘Another day at the office’, zo zegt ze zelf. Haar vriend Mathieu van der Poel reageert liefdevol met ‘Proud of you ❤️❤️❤️’.

De VVD-Kamerleden werden vandaag op de foto gezet. Klaas Dijkhoff deelt een voorproefje van de ‘klassenfoto’ op Instagram.

Boerin Steffi Verhagen heeft zichtbaar genoten van het Concours Hippique in het Drentse Rolde. 

Groot nieuws voor fans van Frans Bauer! De zanger heeft al heel wat meezingers gemaakt, maar er is een nieuw nummer op komst.

Wat een prachtplaat. Geraldine Kemper, Tess Milne en Gwen van Poorten werkten samen voor een fotoshoot.

In Amsterdam werd tijdens de ALS City Swim meer dan een miljoen euro opgehaald. Een ding is zeker: Pieter van den Hoogenband is trots.

Ook Henry van Loon is druk bezig met zwemmen. Komende zondag gaat Van Loon met allemaal superhelden zwemmen ten bate van onderzoek naar kanker tijdens Swim To Fight Cancer.