Kiele Kiele van De Deftige Aap is Brabants Lekkerste Bier 2019

VIDEOHILVARENBEEK - Kiele Kiele is Brabants Lekkerste Bier 2019. Het Chinese rijstbier uit Gerwen liet een Amerikaanse barleywine uit Breda en een dubbelgehopte India Pale Ale uit Aarle-Rixtel achter zich.

Bier is bitter, zong Rob de Nijs lang voor hij van het podium viel. Bitter pakt de zondag ook uit voor Roel Buckens, brouwer van Frontaal uit Breda. Voor de derde keer in vijf jaar tijd genomineerd met zijn Amerikaans getinte barleywine Rhodesian, maar wéér niet Brabants Lekkerste Bier. ,,We gaan gewoon door”, liet Buckens zich niet kennen op het Hilvarenbeekse bierfestival pROOSt.

  1. OM moet geitenhouder vervolgen voor dood door schuld, vindt hof Den Bosch

    OM moet geitenhou­der vervolgen voor dood door schuld, vindt hof Den Bosch

    DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) moet een geitenhouder uit Limburg vervolgen voor dood door schuld. Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch donderdag 12 september bepaald. De man zou hebben verzwegen dat zijn dieren mogelijk waren besmet met het Q-koortsvirus. Toen de zorgboerderij besmet werd verklaard, was een aantal medewerkers en bezoekers van de zorgboerderij al ziek geworden. Een 20-jarige jongen is door de ziekte overleden.