Volledig scherm
Deze kipspiesjes worden teruggeroepen door Jumbo. © Jumbo

Jumbo roept kipspiesjes terug na aantreffen listeriabacterie

VEGHEL – Jumbo haalt per direct de kipspiesjes uit de schappen. In het product is de listeriabacterie aangetroffen, zo blijkt uit een kwaliteitscontrole.

Het gaat om de spiesjes met EAN productcode 8718452231478 en een houdbaarheidsdatum van 19-07-2018. Jumbo vraagt klanten het product niet de consumeren en terug te brengen naar de winkel, zij krijgen dan hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig.

Eet je het product wél, dan kan dat zorgen voor gezondheidsklachten. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem. 

Satéballetjes

Eerder deze week haalde Jumbo vanwege dezelfde bacterie al een partij satéballetjes terug. Hierbij geldt een houdbaarheidsdatum van 17 juli. 

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?