Volledig scherm
Domien Verschuuren © ANP Kippa

Johan Vlemmix speelt in op burkaverbod en Domien Verschuuren heeft vakantie

Brabant-BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.  

Voor sommigen is de zomervakantie al bijna afgelopen, maar voor Domien Verschuuren is hij net begonnen. Hij en zijn kat Decibel kunnen nu lekker genieten van de rust, al is het zomerse weer voorlopig ver te zoeken. 

Het liefdesgeluk van styliste Manon Meijers en Guus Meeuwis kan niet op: het stel maakte vandaag bekend te zijn verloofd. Dat deden ze met deze schattige foto. 

En niet alleen Manon en Guus hebben zich verloofd: Nikkie de Jager gaat ook trouwen. In de video vertelt ze hoe vriend Dylan haar ten huwelijk vroeg. 

Soms weet je bij Johan Vlemmix niet of hij een grapje maakt of serieus is. Dit is ook zo'n situatie: maakt hij nou grapjes over het burkaverbod of probeert hij écht een gat in de markt te vullen?

Soms zeggen beelden meer dan woorden. Alleen bij deze foto van Fresku is het wel even gissen. Zit ‘ie deze regenachtige te overpeinzen? Aan het nadenken over nieuw materiaal? Vakantieplannen? alwel, het is een mooi plaatje. 

Zo te zien heeft Kluun een heerlijke reis door Bali achter de rug. Vier weken om precies te zijn. Dat is ook wel goed te zien aan die bruine snoet. Goede reis terug Kluun. Selamat jalan! 

Guido Weijers geniet van het zonnetje in Edinburgh. Dat ligt in Schotland inderdaad en waar het normaal altijd regent, schijnt daar nu wel de zon. Da's beter dan momenteel in Nederland eigenlijk. Zal het hem niet afleiden van het schrijven? En wat doe jij eigenlijk vandaag?