Johan Vlemmix op Instagram.
Volledig scherm
Johan Vlemmix op Instagram. © Johan Vlemmix Instagram

Johan Vlemmix is de koning en Giel de Winter speelt YouTube uit

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

We beginnen maar meteen met een vaste smaakmaker in deze rubriek. Want ook al zie je hem bijna niet, deze ‘koning’ is toch echt Johan Vlemmix. Zouden deze drie olijke roze dames dat ook gezien hebben?

Met de Jumbo gaat het niet alleen goed in de Tour de France, ook de winkels lopen lekker. Vooral die in Vlijmen, nu er een kletskassa is. Dat is ook de Tilburgse schrijver Kluun niet ontgaan. Alleen ehh, Kluun, jammer dat je het nieuws niet bij ons op de site leest.

Dat Giel de Winter het Udense inmiddels ontgroeid is, wisten we al lang. Nu wil hij zelfs heel YouTube uitspelen. Hoe de presentator dat precies voor zich ziet, legt hij niet uit. Maar wij wensen hem er alle succes bij!

Dure auto's, armbanden, spektakel en mooie bestemmingen. Zo'n bucketlist kan maar van één iemand zijn: de Eindhovense La Fuente. De dj alias ondernemer durft groot te dromen, maar dat mag natuurlijk ook als je zo succesvol bent.

De spelers van PSV lopen er dit seizoen weer stijlvol bij. Het nieuwe ‘derde tenue’ is namelijk gebaseerd op streetstyle. Helemaal hip natuurlijk, en in zo'n outfit boekt het team dit jaar ongetwijfeld mooie resultaten.

Fans van kickbokser Rico Verhoeven kijken nu al reikhalzend uit naar het gevecht met Badr Hari. Maar om zo'n titanenstrijd te winnen, dien je natuurlijk wel op en top fit te zijn. En dat betekent trainen. Ook als je op reis bent in Amerika.