Johan Vlemmix
Volledig scherm
Johan Vlemmix © Instagram / Johan Vlemmix

Johan Vlemmix imiteert hond en Maarten van der Weijden voelt zich gezegend

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Maarten van der Weijden heeft vandaag een vrije dag en besteedt die met zijn dochters in de Efteling. Hij voelt zich een gezegend man. Wat zussenliefde al niet met een vader kan doen ♥.

Ze zeggen dat diamonds a girl's best friend zijn. Maar Milou van Agtmael, bekend van Temptation Island, denkt daar waarschijnlijk anders over. Haar maak je vooral blij met koffie. Zo gewoon gebleven!

Olcay Gulsen houdt vandaag een kleine fotoshoot in de straten van Sicilië. Tja, die prachtige Instagram-kiekjes komen er natuurlijk niet zomaar.

Een nieuwe dag, een nieuwe (half)naaktfoto van Rico Verhoeven.

Van cassave eten in Expeditie Robinson naar koken bij Koffietijd. Genieten geblazen voor Hugo Kennis.

Het aftellen is begonnen: over 83 is het kerst! De zusjes van OG3NE bereiden zich er vast op voor. En dat is niet zonder reden, want de dames gaan maar liefst acht kerstconcerten geven. 

Daar liggen ze dan: Johan Vlemmix en zijn hond. Er wordt niet voor niets gezegd dat baasjes op hun viervoeter gaan lijken (en andersom).