Volledig scherm
Johan Vlemmix. © ANP

Johan Vlemmix gooit met bijlen en zanger Vinzzent zet punt achter relatie

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. Iedere maandag blikken we terug op het weekend van onze sterren.

Ach, kijk nou toch. Frenkie de Jong en zijn vriendinnetje Mikky Kiemeney. Samen in Barcelona, smoorverliefd. 

Johan Vlemmix is van alle markten thuis. Is hij niet aan het ondernemen of zingen, dan staat ‘ie wel een bijltje te werpen op het NK in Veghel.

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar Frans Bauer heeft een nieuwe hit gescoord. Niet alleen half Nederland gaat er los op, ook de zanger zelf kan zich niet inhouden.

Frans zingt het zelf: ‘Hij heeft geen centen maar spullen'. En die spullen moeten ook worden schoongemaakt.

Waarom wachten op Throwback Tuesday als je ook een Throwback Sunday kan doen? Precies wat Donyell Malen gisteren dacht. Hij was jarig!

“Als er stront aan de knikker is, maak dan je knikker schoon.” Altijd lachen, gieren, brullen met Steven Brunswijk.

Het goede voornemen van Lilian Marijnissen: ze wil van 2020 het jaar tegen de wooncrisis maken. We are with you Lilian. 💪 

Jaloersmakend, dat leventje van Giel de Winter. Hij vliegt van Noorwegen, naar Curaçao, naar Italië, naar Zweden. 

Leo Alkemade dronk afgelopen weekend een biertje bij Vrienden van Amstel Live. Man, man man, wat heeft ‘ie het leuk gehad. 

Tiësto weet wel hoe hij een feestje moet organiseren. Want hoe kun je je 51ste verjaardag beter vieren dan in Las Vegas?

Memphis Depay heeft zijn goede daad weer verricht. Hij was in Rome, zag daar een sinaasappelverkoper met autopech en besloot een handje te helpen. Natuurlijk wel in ruil voor een vers stuk fruit.

Veelvoudig wereldkampioene Marianne Vos moest onder het mes vanwege een liesaandoening. Nu alles goed is gegaan, is het tijd voor de volgende stap: herstellen!

Een verdrietige periode voor Vinzzent. De zanger gaat weer als vrijgezel door het leven. Hij en Priscilla hebben na achttien mooie jaren een punt achter hun relatie gezet.

  1. Justitie luisterde en keek maanden mee in ‘het kantoor’ van Martien R. en zijn organisatie
    PREMIUM
    Live

    Justitie luisterde en keek maanden mee in ‘het kantoor’ van Martien R. en zijn organisa­tie

    DEN BOSCH/OSS - Politie en justitie hebben maandenlang stiekem in de keuken kunnen kijken van Martien R. en zijn handlangers. Dat bleek maandag tijdens de rechtszaak in Den Bosch. Niet alleen zijn gesprekken in ‘het kantoor’ aan de Hoogheuvelstraat in Oss langdurig afgeluisterd, ook zijn er beeldopnamen gemaakt van alle handelingen die in de schuur achter een woonwagen werden verricht.