Volledig scherm
Rico Verhoeven. © ANP

Johan Gielen herdenkt Michael Jackson en Frans Bauer rijdt naar het ‘hoge Noorden’

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Vandaag is het precies tien jaar geleden dat de Amerikaanse zanger Michael Jackson plotseling overleed. DJ en producer Johan Gielen herdenkt op Twitter de in opspraak geraakte King of Pop.

Waren we al bijna gesmolten door de tropische warmte, gooit kickbokser Rico Verhoeven er nog een schepje bovenop. Hij zet vandaag zijn kinderen in het zonnetje op Instagram. “Jullie zijn de brandstof voor mijn motor. I LOVE YOU.”

Zanger Frans Bauer wenst ons vanuit de auto allemaal een heerlijke dag. Hij is onderweg naar Groningen mét RadioNL aan. “En vanavond de barbecue aan he?”

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.