Volledig scherm
Jeroen van Koningsbrugge. © ANP Kippa

Jeroen van Koningsbrugge gaat internationaal en Guido Weijers is als een kind zo blij

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Pijn in het hart, maar o zo trots op haar team. Jackie Groenen baalt nog altijd dat de Oranjevrouwen gisteren verloren van de Verenigde Staten. Wereldkampioen of niet, gestreden hebben ‘onze’ leeuwinnen zeker.

De lach van Guido Weijers spreekt boekdelen: hij heeft ontzettend veel zin in vakantie. Koude rakker in de hand, zonnebril paraat en een prachtig landschap. Meer heeft de cabaretier niet nodig. 

Beertje van Beers kan veel meer dan alleen presenteren en schrijven. Een jaar geleden stond ze nog een potje te worstelen in de ring. Een mooi moment om vandaag op terug te blikken. 

Nu het WK voor de Oranjevrouwen erop zit, is het ook voor Pierre van Hooijdonk tijd om naar huis te gaan. Hij heeft het toernooi op de voet gevolgd.

Jeroen van Koningsbrugge gaat internationaal! Elvis & Jones, het boek dat hij samen met Marie-Claire Witlox schreef, heeft zelfs een klant in Amerika bereikt. 

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.