In het centrum van Cuijk vertonen de elektronische paaltjes kuren. Hulpdiensten kunnen niet altijd ongestoord doorrijden.
Volledig scherm
PREMIUM
In het centrum van Cuijk vertonen de elektronische paaltjes kuren. Hulpdiensten kunnen niet altijd ongestoord doorrijden. © Ed van Alem

Je moet er niet aan denken wat er fout hád kunnen gaan: defect paaltje hindert ambulance op weg naar patiënt

CUIJK - Je had er niet aan moeten denken. Dat de patiënt, waarvoor de gestrande ambulance was uitgerukt, was overleden. Omdat de ziekenwagen stuitte op een elektronisch paaltje in de Grotestraat in Cuijk, dat weigerde in de grond te zakken door haperende techniek.  

 1. Nieuwsoverzicht | Dode 83-jarige man gevonden in berm in Oirschot - Plotselinge weersomslag op komst
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Dode 83-jarige man gevonden in berm in Oirschot - Plotselin­ge weersom­slag op komst

  Nanda zit nog weken binnen door een kapotte lift in haar Tilburgse flat en schaamt zich dood omdat de brandweer haar omhoog moest hijsen. Het losgeld is betaald, maar Brabantse tandartspraktijken zijn nog niet in staat tienduizenden patiënten te helpen. En in het buitengebied van Oirschot is een dode gevonden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag 11 augustus.
 2. Nieuwsoverzicht | Man probeert meisje mee te lokken met ‘centjes’ - Nationaal Hitteplan gaat morgen in
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man probeert meisje mee te lokken met ‘centjes’ - Nationaal Hitteplan gaat morgen in

  Een man heeft geprobeerd een meisje mee te lokken met ‘centjes’ in een speeltuin. Ze beet hem in zijn hand en rende weg. Roland wordt in alle talen uitgescholden in de gevangenis in Vught waar hij werkt. Verder verdwijnen parkeerplaatsen uit Brabantse binnensteden en vervangen fietsen over een paar jaar auto's. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag 9 augustus.