Van bezoekers van een markt in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo wordt de temperatuur opgenomen voor zij inkopen gaan doen.
Volledig scherm
Van bezoekers van een markt in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo wordt de temperatuur opgenomen voor zij inkopen gaan doen. © ANP

Je familie in het buitenland missen door langdurige reisbeperkingen, hoe voelt dat?

oproepReizen naar niet-Europese landen is door strikte quarantainemaatregelen, gesloten luchtruimen of onbetaalbare ticketprijzen nog lang niet als vanouds. En dat terwijl er heel wat West-Brabanders zijn van wie er familieleden in het buitenland wonen.

  1. Nieuwsoverzicht | Wolf Billy waarschijnlijk doodgeschoten in Frankrijk - Efteling vervangt 120 jaar oude draaimolen
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Wolf Billy waarschijn­lijk doodgescho­ten in Frankrijk - Efteling vervangt 120 jaar oude draaimolen

    Wolf Billy, die de afgelopen maanden in Brabant tientallen schapen doodde, leeft vermoedelijk niet meer. Het beest is zeer waarschijnlijk doodgeschoten in Frankrijk. DNA-onderzoek moet definitief uitsluitsel nemen, maar wolvenkenners zijn er zeker van ,,Die karakterkop, en de belangstelling voor vee, dat moet ’m geweest zijn. Ik ben daar voor 99 procent zeker van.‘’ Verder heeft de Efteling besloten om de 120 jaar oude zweefmolen op het Anton Pieckplein te vervangen en bleek dat het woensdagavond in Eersel aangetroffen drugslab erg professioneel was opgezet.