Volledig scherm
Krezip op Pinkpop, videostil © Instagram Jaqueline Govaert

Jaqueline Govaert geniet na van Pinkpop en Rico Verhoeven leest interview voor aan dochter

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Oud-voetballer Pierre van Hooijdonk wenst de Leeuwinnen succes vandaag. Het Nederlands vrouwenelftal moet dinsdag hun eerste wedstrijd spelen op het WK in Nieuw Zeeland. Van Hooijdonk hoopt dat zijn vrouwelijke collega's ons trots kunnen maken. 

Dat Rico Verhoeven naast kickbokser ook een lieve vader is, dat wisten we al. Speciaal voor Vaderdag heeft hij daarom een interview gedaan met de Quest. En ja, als je die dan in handen hebt, moet je die natuurlijk even voorlezen aan je dochter.  

Wat had ze het naar haar zin op Pinkpop: Jaqueline Govaert is nog helemaal aan het nagenieten van haar Pinkpop avontuur van afgelopen weekend. Om lekker in de sfeer te blijven, deelde ze deze aftermovie. 

Ook songfestivalwinnaar Duncan Laurence liet van zich horen op Pinkpop. Hij mocht een uur lang spelen. En aan zijn blije blik te zien is dat erg goed bevallen. 

Komt er binnenkort weer een nieuwe feesthit uit van de Lawineboys? De mannen hinten met het delen van deze foto op nieuwe muziek. We zijn benieuwd!