Volledig scherm
JACQUELINE GOVAERT OP PARKFEEST. Foto: Casper van Aggelen / Pix4Profs

Jacqueline Govaert op pad met dubbelganger, Tanja Jess klapt zich fit

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Maarten van der Weijden springt gat in de lucht

Zwemmer Maarten van der Weijden mocht samen met presentator en zanger Tim Douwsma op de foto voor het nieuwe magazine van 100%NL. En daar was Maarten maar wat blij mee.

Een foto die is geplaatst door null (@maartenvanderweijden) op

Dubbelganger of voorganger van Jacqueline Govaert gespot?

De Kaatsheuvelse zangeres Jacqueline Govaert was een dagje op pad met haar moeder. Eerlijk toegegeven, de twee lijken echt op elkaar.

Een foto die is geplaatst door null (@jacquelinegovaert) op

Tanja Jess gaat klappend de dag door

Of Tanja Jess nog een leuke, goede oefening weet om fit te worden? Ja hoor! Zie hier haar nieuwste oefening: de clapping squat. 

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op

Kluun pakt letterlijk wat koffietijd

Schrijver Raymond van de Klundert neemt het er van. Want als je bij Koffietijd op bezoek bent, kun je natuurlijk maar één ding doen: koffie drinken.

Een foto die is geplaatst door null (@raykluun) op

Een foto die is geplaatst door Raymond Van De Klundert (@raykluun) op

  1. Brabantse journalist uitgezet uit Marokko door geheime dienst: ‘Allemaal mannen met zonnebrillen. Het leek wel een film’
    PREMIUM

    Brabantse journalist uitgezet uit Marokko door geheime dienst: ‘Allemaal mannen met zonnebril­len. Het leek wel een film’

    VEESSEN/TILBURG - Achteraf denkt journalist Gerbert van der Aa dat hij misschien ‘iets te lichtzinnig’ is omgegaan met het feit dat hij niet op die plek in Marokko mocht zijn. Maar een hele duidelijke reden voor zijn uitzetting heeft Van der Aa - sinds dinsdag weer veilig thuis in het Gelderse Veessen - een week na dato nog steeds niet gekregen van de Marokkaanse autoriteiten.