Volledig scherm
JACQUELINE GOVAERT OP PARKFEEST. Foto: Casper van Aggelen / Pix4Profs

Jacqueline Govaert op pad met dubbelganger, Tanja Jess klapt zich fit

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Maarten van der Weijden springt gat in de lucht

Zwemmer Maarten van der Weijden mocht samen met presentator en zanger Tim Douwsma op de foto voor het nieuwe magazine van 100%NL. En daar was Maarten maar wat blij mee.

Een foto die is geplaatst door null (@maartenvanderweijden) op

Dubbelganger of voorganger van Jacqueline Govaert gespot?

De Kaatsheuvelse zangeres Jacqueline Govaert was een dagje op pad met haar moeder. Eerlijk toegegeven, de twee lijken echt op elkaar.

Een foto die is geplaatst door null (@jacquelinegovaert) op

Tanja Jess gaat klappend de dag door

Of Tanja Jess nog een leuke, goede oefening weet om fit te worden? Ja hoor! Zie hier haar nieuwste oefening: de clapping squat. 

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op

Kluun pakt letterlijk wat koffietijd

Schrijver Raymond van de Klundert neemt het er van. Want als je bij Koffietijd op bezoek bent, kun je natuurlijk maar één ding doen: koffie drinken.

Een foto die is geplaatst door null (@raykluun) op

Een foto die is geplaatst door Raymond Van De Klundert (@raykluun) op

  1. Ik shop mijn kerstinkopen lokaal
    Geef uw mening

    Ik shop mijn kerstinko­pen lokaal

    Kerst staat voor de deur, en hoewel in veel gezinnen Sinterklaas al is langs geweest, liggen er naar verwachting over ruim een week toch ook weer cadeautjes onder de kerstboom bij veel Nederlandse huishoudens. Goed nieuws voor winkeliers zou je denken, maar met de kleine middenstand gaat het helemaal niet goed. Vooral buiten de grote steden zou bij een op de drie kleinere winkeliers die bijvoorbeeld kleding, speelgoed of boeken verkopen, sprake zijn van stille armoede.