Volledig scherm
JACQUELINE GOVAERT OP PARKFEEST. Foto: Casper van Aggelen / Pix4Profs

Jacqueline Govaert op pad met dubbelganger, Tanja Jess klapt zich fit

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Maarten van der Weijden springt gat in de lucht

Zwemmer Maarten van der Weijden mocht samen met presentator en zanger Tim Douwsma op de foto voor het nieuwe magazine van 100%NL. En daar was Maarten maar wat blij mee.

Dubbelganger of voorganger van Jacqueline Govaert gespot?

De Kaatsheuvelse zangeres Jacqueline Govaert was een dagje op pad met haar moeder. Eerlijk toegegeven, de twee lijken echt op elkaar.

Tanja Jess gaat klappend de dag door

Of Tanja Jess nog een leuke, goede oefening weet om fit te worden? Ja hoor! Zie hier haar nieuwste oefening: de clapping squat. 

Kluun pakt letterlijk wat koffietijd

Schrijver Raymond van de Klundert neemt het er van. Want als je bij Koffietijd op bezoek bent, kun je natuurlijk maar één ding doen: koffie drinken.

  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.