Volledig scherm
Jacqueline Govaert © ANP

Jacqueline Govaert blaast 37 kaarsjes uit en zal Giel de Winter vrede sluiten?

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld.

Het is heerlijk weer deze Pasen. Daar geniet Lilian Marijnissen ook optimaal van. Ze denkt terug aan een jaar geleden. Toen ze op de foto mocht in de eerste zonnestralen voor Flair.

Zwemster Ranomi Kromowidjojo en haar vriend Ferry Weertman wensen ons ook allemaal een fijn paasweekend toe. Zo te zien hebben ze dat zelf ook. Lekker op vakantie.

De prankoorlog die al een tijdje gaande is tussen Giel de Winter van STUK tv en andere vloggers, nadert zijn eind. Zal hij uiteindelijk het vredescontract tekenen?

Gert van Hof is in Schotland. En dat schijnt een ontzettend mooi land te zijn. 

Zoals zovelen geniet ook Pierre van Hooijdonk vandaag van de zon. Hij zit met wat vrienden op een terras een drankje te nuttigen. Allemaal met zonnebril, uiteraard.

Jacqueline Govaert, zangeres van Krezip, is jarig! Ze mag vandaag 37 kaarsjes uitblazen en is daar zo te zien hartstikke trots op.

Oud PSV’er Memphis Depay zal altijd voor zijn vrienden zorgen. En zijn vrienden ook voor hem. Dat illustreert hij met deze foto waar we de enorme leeuw op zijn rug mogen bewonderen.

Je moet je paaseitjes snel opeten hoor, want het is zo warm dat ze anders meteen wegsmelten. Gwen van Poorten zet haar tanden ook in een enorm paasei, gevuld met allemaal kleine paaseitjes. 

Is hij nou bokser, acteur of toch model? Hij lijkt alles wel te kunnen. Rico Verhoeven zet zijn zonnebril op en neemt meteen een pose aan.

Over boksen gesproken: kickbokser Nieky Holzken laat zichzelf ook vastleggen op de gevoelige plaat. Dat doet hij tijdens de mediadag voor het One Championship.

Zwemmer Maarten van der Weijden doet een leuk kunstje. Heeft nu haar of is hij kaal? Het maakt in ieder geval niet uit want hij zorgt er voor dat iedereen die meedoet aan de 11stedenzwemtocht toch wel een badmuts krijgt.

En daar is direct de verklaring! Hij had chloorhaar, dus heeft het er maar afgehaald. Zijn ene dochter vindt dat zo te zien leuker dan zijn andere.

Als we nu met z'n allen afspreken dat het vanaf nu zomer blijft en niet meer koud wordt? Dan gebeurt dat ook vast wel. Goed idee Guido Weijers!

Als je lekker weer wilt hoef je overigens helemaal niet naar het buitenland. Want hier is het veel beter dan op andere plekken in de wereld! Lonneke Nooteboom zit momenteel in Portugal, waar het weer blijkbaar een beetje tegenvalt.