Volledig scherm
Ireen Wüst op het WK Afstanden 2019. © EPA

Ireen Wüst zamelt geld in ter nagedachtenis van Van Deutekom en Cheryl Maas vat de koe bij de hoorns

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

De vriendinnen van Ireen Wüst zijn helemaal naar Inzel gekomen om voor haar te juigen. En niet alleen maar daarom: ze zamelen samen met Wüst geld in voor onderzoek naar longkanker, ter nagedachtenis aan haar recent overleden vriendin en medeschaatster Pauline van Deutekom. 

Een dromerig uitzicht, dat heeft Gwen van Poorten zeker. De presentatrice is op dit moment op vakantie in Bali. Als dit haar uitzicht is, dan zijn we waarschijnlijk allemaal een beetje jaloers. 

De koe bij de hoorn vatten, dat nam Cheryl Maas wel heel letterlijk. Ze posteert op de foto met de schedel van een echte stier. “Don't mess with the bull, you will get the horns!”

Een klein momentje van glorie voor de hond van Tanja Jess. Zeg eens eerlijk, tegen die schattige ogen kan niemand nee zeggen toch? 

Het is weer zaterdag en dat betekent natuurlijk genieten van het weekend, of nog even uitslapen van het stappen van gisteren. Niet voor vechtmachines Rico Verhoeven. Hij was vanochtend al weer hard aan het werk om fit te blijven.

Wie in ieder geval wel na geniet van vrijdagavond is schrijfster Ester Verhoef. Zij was vrijdagavond namelijk bij de boekpresentatie van collageschrijfster Simone van der Vlugt. 

Frans Bauer is niet bezig met gisteren, of deze ochtend. Nee, hij kijkt met zijn fans alvast kort vooruit naar de nieuwe uitzending van Frans Bauer in China. Het gaat over gokken, maar ook over politiek. 

Natuurlijk moet ook vandaag weer een goeie outfit gekozen worden. Voor Manon Meijers betekent dat een dagje in het zwart. En dat is helemaal geen sombere kleur! Sterker nog, ze houdt ervan.