Tennistrainer Eric Hoppenbrouwers gelooft heilig in de traditionele tennishal. Hij bestiert tennisacademie YuniQQ in de De Stok in Roosendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Tennistrainer Eric Hoppenbrouwers gelooft heilig in de traditionele tennishal. Hij bestiert tennisacademie YuniQQ in de De Stok in Roosendaal. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Indoorbanen verdwijnen met honderden tegelijk: ‘Alleen buiten kún je geen goede tennisser worden’

De traditionele tennishal staat onder druk. Indoorbanen verdwijnen met honderden tegelijk. Verdrongen door bowlingcentra, speelparadijzen en...padel. ,,Jongens, word wakker. Met alleen buiten trainen kún je geen goede tennisser worden.”

 1. Grote groep Brabanders ziet wolf liefst vertrekken, boswachter is tegen: ‘Stop met geloven in Roodkapje-verhalen’
  PREMIUM

  Grote groep Brabanders ziet wolf liefst vertrekken, boswachter is tegen: ‘Stop met geloven in Roodkapje-verhalen’

  Honderden dode schapen en geschrokken bewoners die oog in oog staan met een wolf. Lang niet iedereen is blij met de terugkeer van het beschermde roofdier. Er is een grote groep Brabanders die vindt dat de wolf hier niet thuishoort, zo blijkt uit een enquête uitgevoerd onder vijfduizend mensen. ,,En dat klopt niet, want hij hoort juist wél hier”, stelt boswachter Frans Kapteijns. ,,Sommige mensen geloven helaas nog steeds in Roodkapje-verhalen.”
 2. Nieuwsoverzicht | Brabantse horeca wil opnieuw actievoeren - Hitsige alpaca zorgt voor ophef
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Brabantse horeca wil opnieuw actievoe­ren - Hitsige alpaca zorgt voor ophef

  Een dag nadat de horeca uit protest tegen de coronamaatregelen de deuren open gooide, dreigen diverse horecagelegenheden in Brabant met nieuwe acties. Zangeres Anouk verlaat the Voice of Holland als coach na de onthullingen over seksueel overschrijdend gedrag bij het programma. En Hilvarenbeek is zondag opgeschrikt door een ernstig ongeluk waarbij een 21-jarige man uit de gemeente is overleden. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.